EDUCATIE RUTIERA - Pachet GRATUIT de activitati 3-6 ani



Vin sarbatorile! Oooo, cred ca toti le asteptam cu drag. Sunt sigura ca ati impodobit bradul pe 1 Decembrie ca sa va bucurati  mai mult de spiritul Craciunului, ca si altii, nu dau nume :) Desi recomandarea oficiala este sa ne petrecem sarbatorile acestui an atipic, in casele noastre, fara a ne intalni cu familiile extinse, cu siguranta o parte dintre noi vom alege sa plecam la drum. Noi va dorim sa calatoriti in siguranta in vreme de pandemie, sa rescpectati regulile de distantare dar si cele rutiere. 

Asa cum noi adultii stim si respectam reguli, vine o vreme cand copiii pot fi invatati buna purtare a circulatiei, fie ea pe jos, cu bicicleta, in masina sau tren. Pentru acest lucru am conceput un pachet de activitati pentru copii 3-6 ani (evident il puteti folosi pentru partea de colorat sau cautare si pentru cei mai mici, dupa cum credeti ca isi doresc sau se descurca copilasii vostri). 

Este un pachet ce vine sa invete cateva reguli absolut necesare pentru siguranta copiilor, cateva semne de circulatie, siguranta in masina si importanta transportului in scaune special destinate copiilor, activitati de recunoastere a politiei (agenti si masini), cateva distractive gandite special pentru a fi facute pe drumuri, in masina sau tren, mai ales daca ai dvs copii se plictisesc si doriti sa evitati ecranele, si un pic de creatie dar si harta judetelor si numele lor. 

Noi speram sa va bucurati de ele alaturi de cei mici si va uram un 2021 mai aproape de visele voastre! 

Puteti downloada pachetul de aici pana pe data de 26 Decembrie apoi il veti gasi la files in Grupul Bebe Calator

Mici recomandari:

- printati color (evident daca aveti posibilitatea, altfel puteti improviza prin colorare pe lo, mai multa distractie)

 - luati la pachet in calatorie (masina, tren) urmatoarele: creioane colorate, o foarfeca cu protectie pentru copii si lipici, 

Cu drag, 

Echipa Bebe Calator

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sfaturi oftalmologice pentru vacantele de vara - Interviu cu Roxana Cozubas

8 jocuri educative si distractive pentru copiii cu parinti nostalgici (varste 3-7 ani)

4 rezervatii si alte campuri cu flori pe care să le vizitați în această primăvară